Mogelijkheden


Auto’s, campers, caravans, touringcars of vrachtwagens

Wij kunnen stank verwijderen uit allerlei voertuigen. Ook maakt het niet uit waar de stank vandaan komt of wat voor nare geur het is. Overal vinden wij een oplossing voor. Of het nu uw auto is die naar hond ruikt, uw touringcar die naar eten (bijvoorbeeld vis) ruikt of uw vrachtwagen die vochtig is geworden: ozoncleaning kan alle geuren écht verwijderen en er voor zorgen dat uw voertuig weer als nieuw ruikt. Pas dan zijn wij tevreden!Woningbrand / keukenbrand / rookschade / waterschade

Heeft u brand gehad en ruikt u dat nog steeds in uw huis? Maakt u zich geen zorgen: zelf deze geuren kunnen wij volledig verwijderen. Dit gebeurt ook met ons bewezen ‘Air Solution’ systeem. Hoe erg uw huis ook stinkt: met dit systeem zal geen enkele nare geur overblijven!

 Hotelkamers

Als u een hotelkamer verhuurt wilt u natuurlijk een frisse kamer voor uw klant. Het kan zijn dat om wat voor reden dan ook de kamer niet meer fris ruikt. Dan bieden wij de perfecte oplossing voor u. Wij hebben ook met hotelkamers goede ervaring op het gebied van geurverwijdering.